Поточна інформація

Тут ви знайдете найактуальнішу інформацію.

Kostenlose Jobmesse in Rostock

Möchten Sie loslegen? Wir laden Sie herzlich zu einer kostenlosen Jobmesse ein, bei der die BARMER als Partner im Gesundheitswesen auftritt. Viele Unternehmen aus unterschiedlichen Branchen der Region vertreten sich hier und wollen sich als ihr zukünftiger Arbeitgeber präsentieren.

Zur Veranstaltung:

• inlingua Campus, Herweghstraße 1, 18055 Rostock (nur 2 min. Fußweg vom Rostocker Hauptbahnhof entfernt)
  • 28. September 2022 - von 15:00 bis 18:00 Uhr
  • Eintritt: kostenlos

Auch an diesem Tag informieren und beraten wir Sie über die Anerkennung Ihres Berufs und laden einen Bewerber zum Studium ein. Möchten Sie sich selbstständig machen? Auch ohne Probleme. Spezialisten vor Ort beraten Sie vor Ort. Es werden auch Dolmetscher vor Ort sein.
Wir freuen uns auf Sie! Bei Fragen wenden Sie sich bitte an:
Angelika Bieske (BARMER): angelika. bieske@barmer.de

Безкоштовний ярмарок вакансій в Ростоку

Ви хочете почати свою роботу? Щиро запрошуємо вас на безкоштовний ярмарок вакансій, де BARMER виступає як партнер із охорони здоров’я. Багато компаній з різних секторів регіону представляють себе тут і хочуть представити себе як свого майбутнього роботодавця.

Коротко про вашу зустріч:

• inlingua Campus, Herweghstraße 1, 18055 Росток (всього 2 хв. Піша доступність від центрального вокзалу Ростока)
  • 28 вересня 2022 р.- з 15:00 до 18:00
  • Вхід: безкоштовно

Також в цей день ми проінформуємо та проконсультуємо вас про визнання вашої професії та запросимо на навчання абітурієнта. Ви хочете стати самозайнятим? Теж без проблем. Фахівці на місці проконсультують вас на місці. На місці також будуть перекладачі.
Ми з нетерпінням чекаємо на вас!
Якщо у вас виникли запитання, звертайтесь:
Анжеліка Біске (BARMER): angelika.bieske@barmer.de

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Probealarme von Sirenen starten wieder! Знову починаються тестові сигнали сирен!

Ab dem 7. September 2022 starten die Probealarme der Sirenen im Landkreis Vorpommern-Rügen wieder.

• Wann? Einmal wöchentlich mittwochs um 18:00 Uhr.
  • Wie? Es ertönt ein einmaliges Heulen von etwa 15 Sekunden Länge.
  • Warum? Er dient der Überprüfung der Funktionsfähigkeit der Alarmierungseinrichtung und kann zur Sicherheit im Ernstfall beigetragen wegen der energiepolitischen Lage.
  • Achtung! Nicht verwechseln mit dem Feueralarm : Dabei erfolgt ein kontinuierlicher Ton von einer Minute, der dreimal unterbrochen wird. Er dient der Alarmierung der Einsatzkräfte der Freiwilligen Feuerwehren.

Pressemitteilung dazu: Probealarme von Sirenen starten wieder

З 7 вересня 2022 року знову стартують тестові сигнали сирен в районі Передня Померанія-Рюген.

• Коли? Раз на тиждень по середах о 18:00.
  • Як? Є одноразове виття довжиною близько 15 секунд
  • Чому? Застосовується для перевірки працездатності пристрою сигналізації і безпеки в аварійних ситуаціях через ситуацію з енергетичною політикою.
  • Увага, не плутати з пожежною сигналізацією: Є безперервний звук в одну хвилину, який переривається тричі. Він використовується для оповіщення екстрених службдобровільних пожежних команд.

Прес-реліз: Знову починаються тестові сигнали сирен! (тільки німецькою)